På KG er der plads til mange forskellige elevtyperPå Københavns åbne Gymnasium har vi mange muligheder og profiler, hvilket giver plads til mange forskellige elevtyper og sikrer, at man som ungt menneske kan definere sig selv undervejs. Vi har blandt andet mange sportselever, musikelever og samfundsengagerede elever (fx en del ungdomspolitikere) samt mange forskellige udvalg, som er udviklet og drevet af eleverne. Gymnasiet tilbyder både stx (almen studentereksamen) og hf og er beliggende i Valby på grænsen til både Sydhavnen og Vesterbro, og vi samarbejder ofte med både folkeskoler, virksomheder og institutioner i lokalområdet.

På Københavns åbne Gymnasium har vi stort fokus på bæredygtighed i hverdagen. Det betyder bl.a., at vi affaldssorterer, genbruger (f.eks. tøjbyttebørs), dyrker grønt, har fokus på bæredygtige studieture. Desuden har vi i 2022 startet to 1g-klasser op med særligt fokus på bæredygtighed i undervisningen. Læs mere om vores grønne initiativer.

Den gode relation mellem lærer og elevPå Københavns åbne Gymnasium vil man som elev opleve engagerede og innovative gymnasielærere, som tager udgangspunkt i den enkelte. Den gode relation og den korte distance mellem lærer og elev skaber motivation for at lære og dermed et godt fagligt læringsmiljø. På Københavns åbne Gymnasium er der ikke kun kort mellem elev og lærer, men også mellem elev og ledelse. Alle har en stemme, og man vil som elev på Københavns åbne Gymnasium være en del af et miljø, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at tage initiativer og realisere sine idéer.