Scenekunst på Talent V-KG

Grundkursus i scenekunst på KG

Som de første i København tilbyder vi i samarbejde med Valbys lokale teater, Teater V, muligheden for at kombinere uddannelse med scenekunst i form af scenekunstnerisk grundkursus (SGK). På talent V-KG skaber vi et intensivt forløb for unge mennesker med mod på og talent for skuespil og teater. Forløbet er for dig, der drømmer om en professionel karriere som skuespiller eller brænder for at skabe dine egne forestillinger og teaterkoncepter, men som samtidig har et ønske om uddannelse.

Talent V-KG

For dig som Talent V-KG’er vil dagligdagen være en vekselvirkning mellem uddannelse på KG, morgen- og eftermiddagsundervisning i scenekunst f.eks. skuespilteknik, monologarbejde, devising og klassisk skuespil. Forløbet vil blandt andet rumme teater- og produktionsbesøg, opsætning af forestillinger samt studieture.

Der afholdes særskilte optagelsesprøver på Talent V-KG (ansøg her) som supplement til den almindelige optagelsesansøgning på KG.

Når du har bestået optagelsesprøven til Talent V-KG, skal du ansøge Københavns åbne Gymnasium på normal vis via optagelse.dk, samt vedlægge dokumentation på, at du har bestået optagelsesprøven til ansøgningen.

Hvis du vil vide mere om SGK-forløbet, er du velkommen til at kontakte:
Gitte Gry Bech Ballesheim
Leder af Dramatisk Center for uddannelse, Talent V
gitte@teater-v.dk
tlf.: +45 2711 2757

Du kan her læse en artikel om en af vores elevers tanker om samarbejdet med Teater V.