Besøg KG

Ekstra åbent hus

KG holder ekstra åbent hus mandag d. 3. februar kl. 19. Det vil være muligt at møde elever, lærere, ledelse og repræsentanter fra AKS.

Det ekstra åbent hus er særligt målrettet ansøgere, der er interesseret i AKS, men alle interesserede er naturligvis meget velkomne!

Program:

19:00: Kort fælles opstart, hvor vi opridser hovedtrækkene ved AKS og KG

19:15-20:30: Mulighed for at stille spørgsmål til linjeledere, trænere, lærere, ledelse og elever, samt få en rundvisning

Vi er opmærksomme på, at en del spillere forventeligt kommer efter træning og derfor kan være forhindret i at nå til den fælles opstart. Det vil ikke være nogen hindring for det, I kan få ud af aftenen. I skal blot henvende jer, når I ankommer, så sørger vi for at informere jer.

Vil du prøve at være KG-elev for en dag?

Går du i 9. eller 10. klasse, og har du lyst til at prøve, hvordan det er at være elev på KG, kan du komme på besøg og følge en af vores klasser en hel skoledag. På dagen vil du være med i de fag, som klassen har, så du får et godt indblik i elevernes hverdag på KG.

Når du ankommer, vil elever fra besøgsklassen tage imod dig og hjælpe dig rundt på skolen hele dagen, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål og høre meget mere om KG og livet som gymnasieelev.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du henvende dig til Lisbeth (li@kg.dk ), som vil hjælpe dig med at finde en dag og en klasse/studieretning, der passer lige til dig. 

Bemærk: Der er frist for at melde sig som besøgselev i foråret 2020 d. 5. februar.

Vi glæder os til at se dig!