Besøg KG

Vil du prøve at være KG-elev for en dag?

Går du i 9. eller 10. klasse, og har du lyst til at prøve, hvordan det er at være elev på KG, kan du komme på besøg og følge en af vores klasser en hel skoledag. På dagen vil du være med i de fag, som klassen har, så du får et godt indblik i elevernes hverdag på KG.

Stemningsbillede fra gangareal på KG

Når du ankommer, vil elever fra besøgsklassen tage imod dig og hjælpe dig rundt på skolen hele dagen, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål og høre meget mere om KG og livet som gymnasieelev.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du udfylde formularen herunder. Så vil vores besøgskoordinator Lisbeth hjælpe dig med at finde en dag og en klasse/studieretning, der passer lige til dig. 

Vi glæder os til at se dig!

Skriv en e-mail på en af dine værger
Ajax København Sportsgymnasium (AKS) er et samarbejde mellem KG og Ajax København. Dette er kun relevant, hvis du dyrker håndbold eller basketball på højt niveau (alle AKS-elever er Team Danmark-/Team Copenhagen-godkendte)
Er der uger/perioder, hvor et besøg på KG IKKE vil passe ind i forhold til dit skolearbejde (fx i forbindelse med projektopgave, praktikbesøg og terminsprøver)?
Hvis du ønsker at besøge KG sammen med andre, så skriv deres navne her. Dine venner skal også selv udfylde formularen.