KG’s udvalg

På KG har vi en bred vifte af udvalg, der består ved elevernes initiativer. Her mødes vi og hygger i og udenfor skoletid for at værne om vores fælles interesser.


Brage

Vil du være med til at holde de bedste fester? Hvis du elsker feststemning, er vågen efter midnat og klar til at møde nye mennesker, så er Brage stedet for dig!

Kontakt Thomas på tlt@kg.dk

Den grønne loge

Den Grønne Loge på KG er vores miljø- og klimaudvalg. Vi arbejder med alt fra beplantning af Oasen til velgørenhed for et børnehjem i Etiopien. Uanset om du er klimaaktivist eller blot nysgerrig, er Den Grønne Loge stedet for dig! 
Kontakt lærer Navina Østergaard på na@kg.dk

Elevråd KG

På KG har vi et stort og aktivt elevråd med repræsentanter fra alle klasser. Læs mere her. 
Følg med på Instagram: @elevraadkg

Kontakt tilknyttet lærer Trine Rølle: tr@kg.dk
Kontakt Elevråd: elevraad@kg.dk

Forandringsagenterne

Elsker du at rejse og skabe forandring samtidigt? Så er Forandringsagenterne det rette sted for dig! Vi er et udvalg på KG, hvor elever møder andre elever rundt omkring i verden.
Kontakt Michael Ting på mit@kg.dk

Global gruppe

Vi er en frivillig elevgruppe på KG, der laver forskellige projekter som tøjbyttemarked og Kvindernes Kampdag. Vi diskuterer emner, der interesserer gruppen, og deltager i arrangementer som udstillinger og filmvisninger. 
Kontakt Mette Petrea Kissow på ki@kg.dk 

OD-GRUPPEN

Operation Dagsværk-gruppen er en elevdrevet gruppe, som står for afholdelsen af Operation Dagsværk på KG. 
Læs evt mere på od.dk.
Vil du være med, så skriv til Mette Petrea Kissow ki@kg.dk.

Musical

På Københavns åbne Gymnasium laver vi hvert år en stor elevproduceret musical! Vi dyrker stærke fællesskaber gennem sang, dans, musik, skuespil og scenografi. Eleverne får indsigt i projektledelse, kreative processer og hårdt arbejde. Musikken består af kendte numre, og forestillingen involverer et stort hold af elever og professionelle teknikere. 

Åben Scene

På KG har vi tradition for at holde Åben Scene, hvor man kan spille musik, læse digte højt eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser! Åben Scene er et udvalg hvor vi mødes og sætter scenen op til disse arrangementer. Udvalget har også en tradition for at øve et fællesnummer, som skyder Åben Scene igang!

Bilauget

På KG har vi det der hedder et bilaug, da vi holder bier på Oasen – vores øverste udendørs klasseværelse. 

Ambassadørkorpset

Ambassadør Korpset på KG er et frivilligt elevudvalg, sammensat af elever fra forskellige årgange og studieretninger. Korpset er til stede under introduktionsdage, Åbent Hus-arrangementer og andre faste begivenheder på skolen.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Joel på jla@kg.dk