Velkommen tilbage på KG – coronatiltag i den kommende periode (januar 2022)

Kære elever og forældre,

Godt nytår og velkommen til et nyt år på KG. Vi er glade for, at vi er tilbage fysisk på igen, men som nævnt ved juleafslutningen d. 22/12 er ikke alt helt som det plejer.

Når man bevæger sig rundt på KG skal man bære mundbind eller visir – dette er ikke nødvendigt når I opholder jer i klasselokalerne. Samtidigt er det en god idé at lufte jævnligt ud i klasselokalerne, og vaske hænder hyppigt. Husk endvidere at holde god afstand til hinanden på gangene og i køen til kantinen. Samtidigt genindfører vi også ensretning på trapper og gange (hold til højre på gangene).

Fra på mandag d. 10/1 vil vi rykke rundt i jeres skemaer, således at I, i uge 2-5 vil have dobbeltmoduler om formiddagen og igen om eftermiddagen. Det gør vi for at begrænse antallet af daglige kontakter, som I hver især har, og samtidigt sikre en god mulighed for en evt. hurtig omlægning til virtuel undervisning, hvis vi skulle komme dertil.

Kantineområdet, Loungen og Broen vil også være lukkede, men Serkan vil fortsat holde kantinen åbent. Dette betyder samtidigt at spisepausen skal holdes i det lokale, som man har 3. og 4. undervisning i. For klasser der skal have 3. og 4. modul i lok. 202, 208 og 214 vil det dog fortsat være muligt at benytte kantineområdet i forbindelse med spisepausen – placér jer gerne klassevis.

I midten af januar vil vi kunne udlevere selvtest til jer (som er til egen brug, og som skal foretages derhjemme) – mere information følger omkring dette, når vi nærmer os. Da det er et lovkrav, at have et gyldigt coronapas på KG, vil vi fortsat lave løbende stikprøver af jeres coronapas.

Et gyldigt coronapas er:

  • en kviktest (Maks. 48 timer)
  • en PCR-test (Maks. 72 timer)
  • Vaccineret
  • Immunitet – tidligere smittet

Hvis du er i tvivl om hvad alt dette konkret betyder for dig, så tal med dine lærere eller henvend dig på kontoret – vi er alle til rådighed for at hjælpe jer, således at I elever kommer så godt og trygt igennem de næste måneder, som overhovedet muligt.

Hvis du bliver testet positiv med corona eller er nær kontakt skal du ringe hurtigst muligt til kontoret på 3646 3350.

Vi er udmærket klar over at dette er nogle irriterende elementer i jeres dagligdag på KG, men det er desværre nødvendigt.

Lad os sammen hjælpe hinanden trygt igennem den næste tid ved at følge de nævnte retningslinjer.