Elev på KG

På KG arbejder alle, lærere, administrationen og dine medstuderende for, at du skal føle dig godt hjemme på KG. Her er fagligheden i fokus samtidig med, at vi kan lide at beskæftige os med kreative udfordringer og få dig engageret i samfundet.

Du vil både komme til at opleve travle tider, tid til fordybelse, du kommer til at engagere dig i din fagkombination, både i klasselokalet og i frivillige aktiviteter.
Mangler du svar på praktiske spørgsmål, om fravær, elevtimer, ordensregler eller lignende, så klik ind under Elevhåndbogen. Vil du derimod vide mere om de frivillige tiltag på skolen og måske selv deltage i et udvalg, så tag et kig på skolens Udvalg. Ønsker du at vide mere om, hvad dit gymnasium står for, så skal du se inde under skolens indsatsområder, hvor du kan lære mere om skolens kerneværdier: BæredygtighedInnovation og Globalisering

Du kan også skrive dig op til KG’s nyhedsbrev og løbende følge med i, hvad der sker på gymnasiet. Klik her, hvis du vil læse/gense nogle af de gamle udsendte nyhedsreve.

Vil du vide mere om de forskellige studieordninger kan du læse om STX’s studieordninger her og HF’s studieordninger her