Trænerstab

Se trænerne for basketball her.


Håndbold

Kristina “Mulle” Kristiansen


Jeg har spillet alle mine ungdomsår i Roskilde, hvorefter jeg flyttede til Holstebro som 18-årig. Her spillede i 8 år, inden jeg tog til Nykøbing, hvor jeg nu har spillet i 5 år. Jeg synes, det er mega fedt at være med til at bygge nye hold op og være med til at skabe en fed klubånd og et sjovt træningsmiljø. Jeg er humørsprederen, som samtidig tager håndbolden seriøst.

I Holstebro var jeg træner med Sandra Toft for et U16-pigehold. Jeg elsker at lære fra mig. Jeg sætter krav og elsker håndbold.

Når man har udsigt til en lang dag, skal træningen være god. For mig starter det med en fed opvarmning – så får vi også en god træning. Jeg kan specielt lære dig noget i forhold til at have hurtige fødder, at gå den lange hårde vej og få en masse på den individuelle tekniske træning.

Se videohilsen fra Mulle

Kristina Mulle Kristiansen træner på KG sportsgymnasium i håndbold

Dennis Bo Jensen

Jeg er en udviklingsorienteret træner. Mit motto er, at vi skal være en lille smule bedre i dag, end vi var i går.

Jeg har nu været cheftræner i 3 år for Ajax Håndboldliga Damer og har i løbet af min karriere trænet alt fra U12 og hele vejen op.

Som spiller har jeg både spillet ungdomselitehåndbold, samt spillet for AG København som senior.>br>
Jeg er i gang med at uddanne mig som EHf Master Coach (færdig efterår 2020). Derudover er jeg uddannet diplomtræner. Jeg elsker at sætte mig ind i detaljerne i spillet og hos den enkelte spiller, så de får så mange våben som muligt.

Civilt er jeg uddannet cand.pæd med speciale i pædagogisk sociologi, og er arbejdsmæssigt også tilknyttet KIES.

Se videohilsen fra Dennis

Dennis Bo Jensen håndboldtræner KG sportsgymnasium

Martin Holmgaard Pedersen


Det er stenhårdt arbejde at blive en god håndboldspiller. Samtidig er det mindst lige så vigtigt at få hele dit liv til at hænge sammen, så du har overskud til at give den gas med din sport. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at tage dig og dit håndboldspil til den øverste hylde.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og er igang med at tage en kandidatgrad i idræt & sundhed med speciale i konkurrence- & eliteidræt. Som håndboldtræner er jeg uddannet diplomtræner.

Min erfaring som træner er:
– DHF Øst områdeleder og talenttræner – Drenge talenttræning
– 1.div ass.træner. Køge Håndbold. 18/19
– 2.div cheftræner. HRH 74, Roslev. 16-18
Derudover var jeg med til at starte Sportscollege Mors og har i den forbindelse trænet en masse ungdomshold i HF Mors og Viborg HK.

Se videohilsen fra Martin

Martin Holmgaard Pedersen håndboldtræner KG sportsgymnasium

Mathias Albrektsen


Igennem min tid som træner har jeg arbejdet med talenter som : Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund, Frederik Clausen, Emil Jacobsen, Emil Lærke, Mathias Gidsel m.f.

I mit virke som træner har jeg altid haft et fokus på både udvikling af talenter og på at folde talent ud, så vi præsterer. I den forbindelse har jeg haft store oplevelser ved at være med til at vinde: 1 U16 guld, 1 bronze, 3 U18 guld, 1 sølv og 3 bronzemedaljer i herreungdomshåndbold. På seniorniveau har jeg være med til at vinde: 1 sølv, 3 bronzemedaljer med håndboldliga herre. Med landsholdet har jeg være med til at vinde WM bronze.

Jeg tror på, at talent og talentarbejde også giver resultater – og med sikkerhed i den rækkefølge. Vi skal først udvikle dit talent.

Civilt har jeg bachelor i filosofi med tilvalg i marketing, branding og kommunikation.

Se videohilsen fra Mathias

Mathias Albrektsen håndboldtræner KG sportsgymnasium

Se trænerne for håndbold her.


Basketball

Erez Bittmann
Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Danmarks herrelandstræner som træner på Ajax Københavns Sportsgymnasium. Erez har ført Danmark tilbage på Europakortet som basketballnation og bragt herrelandsholdet tilbage i A-gruppen. Eres kommer til AKS med en masse erfaring fra international basketball både på landsholdsplan og på klubplan, og som forhenværende leder på det israelske basketball-akademi er han specialist i at udvikle unge spillere i et miljø, der også omfatter spillernes skole.

Erez tiltræder d. 1. august 2020 og bliver cheftræner for drenge- og herre-afdelingen på AKS.


Erez Bittmann basketball træner KG sportsgymnasium
Chanan Colman
Chanan Colman har det senest årti været en af Danmarks absolut dygtigste basketballspillere. En imponerende karriere som aktiv på både klub- og landshold har givet Chanan en masse erfaring fra basketball på højeste niveau i Europa.

De seneste cæsoner har Chanan været en af de helt centrale brikker i herrelandsholdets genrejsning og succes, der har bragt Danmark tilbage blandt de bedste nationer i Europa.

Chanan bliver en del af trænerteamet på både AKS og KIES, og vi ser frem til at kunne give vores spillere muligheden for at lære fra en af de allerbedste.

Chanan Colman
 basketball træner KG sportsgymnasium
Jesper Sørensen
Jesper er assisterende herrelandstræner, medlem af eliteudvalget i Danmarks Basketball-forund og kommer til Ajax København Sportsgymnasium med 10 års erfaring i at udvikle og drive Stenhus SportsCollege.

Som aktiv opnåede Jesper tæt på 50 A-landskampe samt en række danske mesterskaber og pokaltitler. Jesper har de seneste 10 sæsoner været træner i lanets bedste u19-række, og inden da var han headcoach i basketligaen med et sæt bronzemedaljer som bedste resultat.

Jesper er 42 år, uddannet cand.Scient. i matematik og idræt, og underviser i basketball og talentudvikling på Københavns Universitet.

Jesper skal både lede basketballafdelingen på Ajax København Sportsgymnasium og undervise i matematik og idræt på København åbne Gymnasium.

Se videohilsen fra Jesper

Jesper Sørensen
 basketball træner KG sportsgymnasium