Trænerstab

Se trænerne for basketball her.

Se fysiske trænere her.


Håndbold

Kristina “Mulle” Kristiansen


Jeg har spillet alle mine ungdomsår i Roskilde, hvorefter jeg flyttede til Holstebro som 18-årig. Her spillede i 8 år, inden jeg tog til Nykøbing, hvor jeg nu har spillet i 5 år. Jeg synes, det er mega fedt at være med til at bygge nye hold op og være med til at skabe en fed klubånd og et sjovt træningsmiljø. Jeg er humørsprederen, som samtidig tager håndbolden seriøst.

I Holstebro var jeg træner med Sandra Toft for et U16-pigehold. Jeg elsker at lære fra mig. Jeg sætter krav og elsker håndbold.

Når man har udsigt til en lang dag, skal træningen være god. For mig starter det med en fed opvarmning – så får vi også en god træning. Jeg kan specielt lære dig noget i forhold til at have hurtige fødder, at gå den lange hårde vej og få en masse på den individuelle tekniske træning.

Kristina Mulle Kristiansen træner på KG sportsgymnasium i håndbold

Dennis Bo Jensen

Jeg er en udviklingsorienteret træner. Mit motto er, at vi skal være en lille smule bedre i dag, end vi var i går.

Jeg har nu været cheftræner i 4 år for Ajax Håndboldliga Damer og har i løbet af min karriere trænet alt fra U12 og hele vejen op.

Som spiller har jeg både spillet ungdomselitehåndbold og spillet for AG København som senior.
Jeg er uddannet EHf Master Coach. Jeg elsker at sætte mig ind i detaljerne i spillet og hos den enkelte spiller, så de får så mange våben som muligt.

Civilt er jeg uddannet cand.pæd med speciale i pædagogisk sociologi, og er arbejdsmæssigt også tilknyttet KIES.

Dennis Bo Jensen håndboldtræner KG sportsgymnasium

Martin Holmgaard Pedersen


Det er stenhårdt arbejde at blive en god håndboldspiller. Samtidig er det mindst lige så vigtigt at få hele dit liv til at hænge sammen, så du har overskud til at give den gas med din sport. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at tage dig og dit håndboldspil til den øverste hylde.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har en kandidatgrad i idræt & sundhed med speciale i konkurrence- & eliteidræt. Som håndboldtræner er jeg uddannet diplomtræner.

Min erfaring som træner er:
– DHF Øst områdeleder og talenttræner – Drenge talenttræning
– 1.div ass.træner. Køge Håndbold. 18/19
– 2.div cheftræner. HRH 74, Roslev. 16-18
Derudover var jeg med til at starte Sportscollege Mors og har i den forbindelse trænet en masse ungdomshold i HF Mors og Viborg HK.

Martin Holmgaard Pedersen håndboldtræner KG sportsgymnasium

Mathias Albrektsen


Igennem min tid som træner har jeg arbejdet med talenter som Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund, Frederik Clausen, Emil Jacobsen, Emil Lærke, Mathias Gidsel m.f.

I mit virke som træner har jeg altid haft et fokus på både udvikling af talenter og på at folde talent ud, så vi præsterer. I den forbindelse har jeg haft store oplevelser ved at være med til at vinde 1 U16 guld, 1 bronze, 3 U18 guld, 1 sølv og 3 bronzemedaljer i herreungdomshåndbold. På seniorniveau har jeg være med til at vinde 1 sølv, 3 bronzemedaljer med håndboldliga herre. Med landsholdet har jeg være med til at vinde WM bronze.

Jeg tror på, at talent og talentarbejde også giver resultater – og med sikkerhed i den rækkefølge. Vi skal først udvikle dit talent.

Civilt har jeg bachelor i filosofi med tilvalg i marketing, branding og kommunikation.

Mathias Albrektsen håndboldtræner KG sportsgymnasium

Mogens Weis


Jeg er linjeleder for håndboldafdelingen på AKS og underviser i idræt på KG. Derudover er jeg en del af ledelsen i Ajax, hvor jeg er med til at løfte diverse sportschefopgaver, samt udvikling af klubben.

Håndboldmæssigt har jeg en fortid i Dansk Håndbold Forbund som forbundstræner og kommer desuden med flere års erfaring som linjeansvarlig fra andre sportscolleges. Jeg har været håndboldtræner i knap 30 år for alt fra håndboldliga herre til U8-håndboldspillere. Jeg er uddannet diplomtræner og har gennemført ITA.

Jeg er bac.scient i konkurrencesport og eliteidræt og cand.soc HUman Ressource Management.

Ud over at være idrætslærer har jeg i mange år haft mig eget firma, som har udviklet projekter og leveret ydelser inden for Human Ressource Management.

Jeg kan kontaktes på e-mail mow@kg.dk eller tlf. +45 2063 9293.

Mogens Weis, linjeleder på AKS håndbold


Basketball

Erez Bittmann, head coach AKS-drenge-basketball
Eres Bittman har de seneste tre år stået i spidsen for det danske herrelandshold, som igen er at finde på øverste niveau i Europa og som i december 2020 leverede chokerende sejre over top-ti-nationerne Litauen og Tjekkiet.

Erez har en enorm erfaring som træner på højeste niveau i flere forskellige lande og som tidligere leder af det israelske basketball-akademi. Erez har et meget bredt netværk i international basketball, som vores spillere på AKS kan drage nytte af, når de skal videre ud i basketball-verden efter deres tid på AKS.

Vi er meget stolte og glade for at kunne tilbyde vores AKS-spillere at træne med A-landstræneren, når Erez både vil stå for den tekniske morgentræning og holdtræningen om eftermiddagen. Det vil ligeledes være Erez, som vil stå på sidelinjen, når AJAX København U19 spiller deres kampe.


Erez Bittmann, head coach for AKS basketball
Eleni Kafantari, cheftræner AKS-pige-basketball
Eleni er både en meget højtuddannet og meget erfaren træner.

Eleni er fra Grækenland, og i hjemlandet har hun i mange år været en del af trænerstaben i det meget stærke græske landsholdsprogram. Hun var med, da Grækenland opnåede en fjerdeplads til EM i 2017, og hun har fra 2016 til 2019 været head coach for de græske U18- og U20-damelandshold. Eleni har endvidere en masse erfaring fra den danske dameliga og er netop nu dansk u18-landstræner.

Eleni bliver hovedansvarlig for vores pige-basketball-afdeling på AKS. Vi er meget stolte af at kunne tiltrække en sådan kapacitet og vi ser frem til samarbejdet.

Eleni Kafantari, cheftræner på AKS-pige-basketball
Chanan Colman, teknisk træner AKS-drenge-basketball
Chanan Colman er en af de bedste danske basketball-spillere nogensinde. Han har en imponerende professionel karriere bag sig, som blandt andet bragte ham til den bedste israelske liga, og en lang og succesfuld karriere som toneangivende guard på det danske herrelandshold.

Chanan ved om nogen, hvad det kræver at være basketballspiller på allerhøjeste internationale niveau – både basketball-teknisk og -fysisk. Det er netop denne erfaring, som Chanan giver videre til AKS-spillerne, når han to gange om ugen er med til den tekniske morgentræning på AKS.

Chanan Colman
 basketball træner KG sportsgymnasium
Jeffrey Fawme, teknisk træner AKS-drenge-basketball
Jeffrey Fawme er en af de allermest talentfulde og ambitiøse danske basketballtrænere. Jeffrey har i mange år været en del af det danske U-landsholdsprogram, og som cheftræner har han både været til EM med U16- og U18-herrerne.

Jeffrey arbejder utroligt seriøst med sine spillere, og han er en usædvanlig dygtig teknisk træner, der har et eminent blik for selv de mindste tekniske detaljer.

Udover at være teknisk træner på AKS er Jeffrey head coach for Copenhagen Basketballs basketliga-hold. Det er derfor en helt speciel kombination af taktisk erfaring fra allerhøjeste seniorniveau i Danmarkog en lang erfaring som træner for de bedste ungdomsspillere i landet, som vi kan tilbyde AKS-spillerne, når de om morgenen får mulighed for at blive trænet af Jeffrey Fawme.

Jeffrey Fawme, teknisk træner AKS-basketball
Anna Seilund, teknisk træner AKS-pige-basketball
Anna har i mange år været en af de mest fremtrædende profiler på det danske damelandshold, der netop er vendt tilbage i det fineste selskab i Europa. Anna har spillet fire år på college i USA, inden hendes professionelle karriere tog hende til Portugal, Spanien og Tyskland.

Nu er Anna tilbage i Danmark, hvor hun spiller i dameligaen for BK Amager.

Anna er en af landets absolut bedste damespillere, og vi glæder os til, at vores pigespillere kan lære af Anna, når hun sammen med Eleni vil stå for de tekniske morgentræninger på AKS.

Anna Seilund, teknisk træner på AKS-pige-basketball
Jesper Sørensen, linjeleder og træner AKS-basketball
Jesper Sørensens primære opgave på AKS er at lede basketball-linjen. Jesper vil dog også bidrage som træner – for det meste som holdtræner for det yngste af vores to U19-drengehold.

Som spiller opnåede Jesper tæt på 50 kampe for det danske A-landshold samt en lang række af danske mesterskaber og pokaltitler.

Jesper er i øjeblikket assisterende træner for Danmarks herrelandshold, men han har også erfaring som head coach i Basketligaen. Jesper har de seneste mange år arbejdet med talentudvikling både som træner og som underviser.

Jesper er uddannet cand.scient i matematik og idræt, og han underviser i både basketball og talentudvikling på Københavns Universitet.

Ud over at lede basketball-afdelingen på AKS underviser Jesper også i matematik og idræt på Københavns åbne Gymnasium

Se videohilsen fra Jesper

Jesper Sørensen, linjeleder AKS-basketball

Fysiske trænere, testcenter og AKS-vært

Thomas Gunnarsson
Thomas er ansvarlig for den fysiske træning på AKS og leder af AKS-testcenter.

Thomas er lektor på Institut for Idræt og Ernæring og underviser i fysisk træning, træningsfysiologi og træningsplanlægning. Han har forsket i effekterne af intens træning på præsentationsevnen i mere end 10 år. Thomas har en baggrund som fysisk træner i elitefodbold og underviser i fysisk træning på DIFøs diplomtræneruddannelse siden 2018.

Jeg synes AKS er super fedt, fordi det er en unik mulighed for et eliteungdomsmiljø i hjertet af København. AKS giver optimale forudsætninger for at udvikle spillerne fysisk, da vi derved kan sikre optimalt udbytte af de enkelte træningspas, uden interferens mellem forskellige typer af pas. Yderligere er der en stærk rød tråd fra AKS til klubbens ungdomshold og første senior, da det er de samme trænere og fysiske trænere, som går igen på tværs af håndbold og basketball på AKS og på klubbens ungdoms- og 1. hold

AKS skaber de optimale muligheder for udvikling af den enkelte spiller teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Egenskaber som alle er essentielle for at slå igennem som eliteidrætsudøver på højeste niveau.


Thomas Gunnarsson, ansvarlig for fysisk træning og leder af testcenter på AKS
Louise Frederiksen
Jeg har et særligt fokus på den fysiske træning af pigerne på AKS.

Jeg er cand.Scient i Humanfysiologi med speciale i effekterne af forskellige former for fysisk træning, træningsplanlægning, samt testning af sportsudøveres fysik.

Som træner er jeg meget omhyggelig, detaljeorienteret og engageret, og jeg elsker at bruge tid på at finde de helt rigtige øvelser, som jeg tror vil øjge spillernes præstation mest muligt.

Jeg tror på, at den rette fysiske træning kan øge spillernes præstation på banen, da både forskningen og mine egne erfaringer viser, hvor vigtigt fysisk træning er for præstationsevnen i ens sportsgren. Denne viden og erfaring gør jeg mit bedste for at give videre til eleverne på AKS, og jeg finder stor glæde i at se dem blive bedre fysisk og udnytte dette til at blive bedre boldspillere.

Louise Frederiksen, fysisk træner for AKS-pigespillere
Nicolai Worsøe
Jeg er uddannet bachelor i Idræt og Fysisk aktivitet fra Københavns Universitet, og er påbegyndt en kandidatgrad i Idræt & sundhed med speciale i konkurrence- & eliteidræt.

Jeg har de seneste 10 år været aktiv håndboldspiller, håndboldtræner samt fysisk træner i forskellige elitemiljøer. I disse miljøer har jeg prøvet talentudvikling på egen krop, men også stiftet bekendtskab med uddannelse af mennesker i flere af livets domæner.

Jeg vil, sammen med det fysiske trænerteam, varetage den fysiske træning på AKS med særligt fokus på håndboldspillerne. Jeg ønsker, at skrue på alle parametre for at dygtiggøre eleverne og gennem mit bachelorprojekt specialiseret mig i præstationsoptimering. For at skabe den rette balance mellem skole, sport og fritid vil jeg også varetage træning i Ajax København Håndbold, så jeg kan hjælpe eleverne 24 timer i døgnet. Jeg bliver drevet af at møde andre mennesker. Jeg vil møde dem i øjenhøjde og hjælpe dem videre mod deres drøm.

Nicolai Worsøe, fysisk træner
Lasse Jeppesen
Mit navn er Lasse, og jeg er 23 år. Min rolle på AKS er at være fysisk træner på AKS og med særligt fokus på spillerne på basketballlinjen, hvor jeg både følger dem på banen og i styrketræningslokalet. Derudover sparrer jeg med de enkelte spillere individuelt, for alt i alt at optimere deres fysiske parametre. Dermed er jeg en af de mange brikker i AKS som har fokus på at udvikle de enkelte spillere som helhed.

Udover min gang på AKS læser jeg til daglig Idræt og fysisk aktivitet på Købehavnsuniversitet, hvor jeg bl.a. hjælper de studerende i faget Fysisk træning.

Tidligere har jeg været fysisk træner inden for fodbold i Lyngby Boldklubs akademi for U13-U15 og lavet et projekt i KB Talent om forskellige styrketræningsformer.

Lasse Jeppesen, fysisk træner
Nicolas Nyemann, fysioterapi
Jeg står for skadesforebyggende træning og er fysioterapeut for alle AKS-spillerne. Jeg har et tæt samarbejde med alle AKS-trænerne og i særlig grad de fysiske trænere om den helt rette træning. Både i forbindelse med belastning, små skader og på lidt længere skadesforløb.

Jeg er med til at sørge for at spillerne holdes skadesfri eller kommer hurtigst muligt tilbage efter en skade eller overbelastning.

Nicolas Nyemann, fysioterapeaut
Jesper Bak, AKS-vært
Ud over at være træner i Ajax er jeg AKS-vært. Det betyder, at jeg bor på AKS-kollegiet og hjælper alle vores AKS-elever med stort og småt. AKS-eleverne kan komme til mig, hvis de har brug for at snakke eller har brug for hjælp med praktiske ting, og hvis vi bare har brug for at hygge os.

Jeg er en meget social fyr på 32 år, som elsker sport og foreningslivet i Ajax og på AKS.

Civilt arbejder jeg med logistik.

Jesper Bak, AKS-vært