Trænerstab

Se trænerne for basketball her.

Se fysiske trænere her.


Håndbold

Martin Holmgaard Pedersen

Det er stenhårdt arbejde at blive en god håndboldspiller. Samtidig er det mindst lige så vigtigt at få hele dit liv til at hænge sammen, så du har overskud til at give den gas med din sport. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at tage dig og dit håndboldspil til den øverste hylde.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har en kandidatgrad i idræt & sundhed med speciale i konkurrence- & eliteidræt. Som håndboldtræner er jeg uddannet diplomtræner.

Min erfaring som træner er:
– DHF Øst områdeleder og talenttræner – Drenge talenttræning
– 1.div ass.træner. Køge Håndbold. 18/19
– 2.div cheftræner. HRH 74, Roslev. 16-18
Derudover var jeg med til at starte Sportscollege Mors og har i den forbindelse trænet en masse ungdomshold i HF Mors og Viborg HK.

Mathias Albrektsen

Igennem min tid som træner har jeg arbejdet med talenter som Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund, Frederik Clausen, Emil Jacobsen, Emil Lærke, Mathias Gidsel m.f.

I mit virke som træner har jeg altid haft et fokus på både udvikling af talenter og på at folde talent ud, så vi præsterer. I den forbindelse har jeg haft store oplevelser ved at være med til at vinde 1 U16 guld, 1 bronze, 3 U18 guld, 1 sølv og 3 bronzemedaljer i herreungdomshåndbold. På seniorniveau har jeg være med til at vinde 1 sølv, 3 bronzemedaljer med håndboldliga herre. Med landsholdet har jeg være med til at vinde WM bronze.

Jeg tror på, at talent og talentarbejde også giver resultater – og med sikkerhed i den rækkefølge. Vi skal først udvikle dit talent.

Civilt har jeg bachelor i filosofi med tilvalg i marketing, branding og kommunikation.

Håndboldtræner Mathias Albrektsen

Rasmus Rygaard Poulsen

Hovedansvarlig for håndboldpigerne

Håndbold er sjovt, hvilket er det vigtigste, vi kan bringe ind i træningen. Jeg er ambitiøs og elsker at arbejde med ambitiøse og hårdtarbejdende spillere. Det giver den perfekte kombination til træning. Jeg håber på at skabe en udvikling, hvor man ser spillerne i TV om 5 år, og hvor de kan sige, at AKS hjalp dem med at nå dertil.

Cheftræner for Ajax København dame-liga
EHF MASTER Coach & Pro licens. 8 års erfaring på college/akademi, 7 år i udlandet (Rumænien, Slovakiet og Sverige). Champions League-guld 2016, OL-kvalifikation 2021 Montenegro.

Håndboldtræner Rasmus Rygaard Poulsen

Mogens Weis

Jeg er linjeleder for håndboldafdelingen på AKS og underviser i idræt på KG. Derudover er jeg en del af ledelsen i Ajax, hvor jeg er med til at løfte diverse sportschefopgaver, samt udvikling af klubben.

Håndboldmæssigt har jeg en fortid i Dansk Håndbold Forbund som forbundstræner og kommer desuden med flere års erfaring som linjeansvarlig fra andre sportscolleges. Jeg har været håndboldtræner i knap 30 år for alt fra håndboldliga herre til U8-håndboldspillere. Jeg er uddannet diplomtræner og har gennemført ITA.

Jeg er bac.scient i konkurrencesport og eliteidræt og cand.soc HUman Ressource Management.

Ud over at være idrætslærer har jeg i mange år haft mig eget firma, som har udviklet projekter og leveret ydelser inden for Human Ressource Management.

Jeg kan kontaktes på e-mail mow@kg.dk eller tlf. +45 2063 9293.

Håndboldtræner Mogens Weis


Basketball

Erez Bittmann, head coach AKS-drenge-basketball

Eres Bittman har de seneste tre år stået i spidsen for det danske herrelandshold, som igen er at finde på øverste niveau i Europa og som i december 2020 leverede chokerende sejre over top-ti-nationerne Litauen og Tjekkiet.

Erez har en enorm erfaring som træner på højeste niveau i flere forskellige lande og som tidligere leder af det israelske basketball-akademi. Erez har et meget bredt netværk i international basketball, som vores spillere på AKS kan drage nytte af, når de skal videre ud i basketball-verden efter deres tid på AKS.

Vi er meget stolte og glade for at kunne tilbyde vores AKS-spillere at træne med A-landstræneren, når Erez både vil stå for den tekniske morgentræning og holdtræningen om eftermiddagen. Det vil ligeledes være Erez, som vil stå på sidelinjen, når AJAX København U19 spiller deres kampe.

Basketball træner Erez Bittmann

Eleni Kafantari, cheftræner AKS-pige-basketball

Eleni er både en meget højtuddannet og meget erfaren træner.

Eleni er fra Grækenland, og i hjemlandet har hun i mange år været en del af trænerstaben i det meget stærke græske landsholdsprogram. Hun var med, da Grækenland opnåede en fjerdeplads til EM i 2017, og hun har fra 2016 til 2019 været head coach for de græske U18- og U20-damelandshold. Eleni har endvidere en masse erfaring fra den danske dameliga og er netop nu dansk u18-landstræner.

Eleni bliver hovedansvarlig for vores pige-basketball-afdeling på AKS. Vi er meget stolte af at kunne tiltrække en sådan kapacitet og vi ser frem til samarbejdet.

Basketball træner Eleni Kafantari

Chanan Colman, teknisk træner AKS-drenge-basketball

Chanan Colman er en af de bedste danske basketball-spillere nogensinde. Han har en imponerende professionel karriere bag sig, som blandt andet bragte ham til den bedste israelske liga, og en lang og succesfuld karriere som toneangivende guard på det danske herrelandshold.

Chanan ved om nogen, hvad det kræver at være basketballspiller på allerhøjeste internationale niveau – både basketball-teknisk og -fysisk. Det er netop denne erfaring, som Chanan giver videre til AKS-spillerne, når han to gange om ugen er med til den tekniske morgentræning på AKS.

Jeffrey Fawme, teknisk træner AKS-drenge-basketball

Jeffrey Fawme er en af de allermest talentfulde og ambitiøse danske basketballtrænere. Jeffrey har i mange år været en del af det danske U-landsholdsprogram, og som cheftræner har han både været til EM med U16- og U18-herrerne.

Jeffrey arbejder utroligt seriøst med sine spillere, og han er en usædvanlig dygtig teknisk træner, der har et eminent blik for selv de mindste tekniske detaljer.

Udover at være teknisk træner på AKS er Jeffrey head coach for Copenhagen Basketballs basketliga-hold. Det er derfor en helt speciel kombination af taktisk erfaring fra allerhøjeste seniorniveau i Danmarkog en lang erfaring som træner for de bedste ungdomsspillere i landet, som vi kan tilbyde AKS-spillerne, når de om morgenen får mulighed for at blive trænet af Jeffrey Fawme.

Basketball træner Jeffrey Fawme

Jesper Sørensen, linjeleder og træner AKS-basketball

Jesper Sørensens primære opgave på AKS er at lede basketball-linjen. Jesper vil dog også bidrage som træner – for det meste som holdtræner for det yngste af vores to U19-drengehold.

Som spiller opnåede Jesper tæt på 50 kampe for det danske A-landshold samt en lang række af danske mesterskaber og pokaltitler.

Jesper er i øjeblikket assisterende træner for Danmarks herrelandshold, men han har også erfaring som head coach i Basketligaen. Jesper har de seneste mange år arbejdet med talentudvikling både som træner og som underviser.

Jesper er uddannet cand.scient i matematik og idræt, og han underviser i både basketball og talentudvikling på Københavns Universitet.

Ud over at lede basketball-afdelingen på AKS underviser Jesper også i matematik og idræt på Københavns åbne Gymnasium

Se videohilsen fra Jesper

Basketball træner Jesper Sørensen

Fysiske trænere, testcenter og AKS-vært

Louise Frederiksen

Jeg har et særligt fokus på den fysiske træning af pigerne på AKS.

Jeg er cand.Scient i Humanfysiologi med speciale i effekterne af forskellige former for fysisk træning, træningsplanlægning, samt testning af sportsudøveres fysik.

Som træner er jeg meget omhyggelig, detaljeorienteret og engageret, og jeg elsker at bruge tid på at finde de helt rigtige øvelser, som jeg tror vil øge spillernes præstation mest muligt.

Jeg tror på, at den rette fysiske træning kan øge spillernes præstation på banen, da både forskningen og mine egne erfaringer viser, hvor vigtigt fysisk træning er for præstationsevnen i ens sportsgren. Denne viden og erfaring gør jeg mit bedste for at give videre til eleverne på AKS, og jeg finder stor glæde i at se dem blive bedre fysisk og udnytte dette til at blive bedre boldspillere.

Nicolai Worsøe

Jeg er uddannet bachelor i Idræt og Fysisk aktivitet fra Københavns Universitet, og er påbegyndt en kandidatgrad i Idræt & sundhed med speciale i konkurrence- & eliteidræt.

Jeg har de seneste 10 år været aktiv håndboldspiller, håndboldtræner samt fysisk træner i forskellige elitemiljøer. I disse miljøer har jeg prøvet talentudvikling på egen krop, men også stiftet bekendtskab med uddannelse af mennesker i flere af livets domæner.

Jeg vil, sammen med det fysiske trænerteam, varetage den fysiske træning på AKS med særligt fokus på håndboldspillerne. Jeg ønsker, at skrue på alle parametre for at dygtiggøre eleverne og gennem mit bachelorprojekt specialiseret mig i præstationsoptimering. For at skabe den rette balance mellem skole, sport og fritid vil jeg også varetage træning i Ajax København Håndbold, så jeg kan hjælpe eleverne 24 timer i døgnet. Jeg bliver drevet af at møde andre mennesker. Jeg vil møde dem i øjenhøjde og hjælpe dem videre mod deres drøm.

Lasse Jeppesen

Mit navn er Lasse, og jeg er 23 år. Min rolle på AKS er at være fysisk træner på AKS og med særligt fokus på spillerne på basketballlinjen, hvor jeg både følger dem på banen og i styrketræningslokalet. Derudover sparrer jeg med de enkelte spillere individuelt, for alt i alt at optimere deres fysiske parametre. Dermed er jeg en af de mange brikker i AKS som har fokus på at udvikle de enkelte spillere som helhed.

Udover min gang på AKS læser jeg til daglig Idræt og fysisk aktivitet på Købehavnsuniversitet, hvor jeg bl.a. hjælper de studerende i faget Fysisk træning.

Tidligere har jeg været fysisk træner inden for fodbold i Lyngby Boldklubs akademi for U13-U15 og lavet et projekt i KB Talent om forskellige styrketræningsformer.

Nicolas Nyemann, fysioterapi

Jeg står for skadesforebyggende træning og er fysioterapeut for alle AKS-spillerne. Jeg har et tæt samarbejde med alle AKS-trænerne og i særlig grad de fysiske trænere om den helt rette træning. Både i forbindelse med belastning, små skader og på lidt længere skadesforløb.

Jeg er med til at sørge for at spillerne holdes skadesfri eller kommer hurtigst muligt tilbage efter en skade eller overbelastning.

Jesper Bak, AKS-vært

Ud over at være træner i Ajax er jeg AKS-vært. Det betyder, at jeg bor på AKS-kollegiet og hjælper alle vores AKS-elever med stort og småt. AKS-eleverne kan komme til mig, hvis de har brug for at snakke eller har brug for hjælp med praktiske ting, og hvis vi bare har brug for at hygge os.

Jeg er en meget social fyr på 32 år, som elsker sport og foreningslivet i Ajax og på AKS.

Civilt arbejder jeg med logistik.

Eleni Kafantari, AKS-vært

Ud over at være træner for pige-basketball er jeg også AKS-vært. Læs mere om mig under Basketball-trænere.

Basketball træner Eleni Kafantari