Linjeledere

Jesper

Linjeleder Jesper Winther Sørensen

Jesper Winther Sørensen er linjeleder for basketballafdelingen. Jesper er assisterende herrelandstræner, medlem af eliteudvalget i Danmarks Basketball-Forbund og kommer til Ajax København Sportsgymnasium med ti års erfaring i at udvikle og drive Stenhus SportsCollege sportsgymnasium.

Som aktiv opnåede Jesper tæt på 50 A-landskampe samt en række danske mesterskaber og pokaltitler. Jesper har de seneste ti sæsoner været træner i landets bedste u19-række, og inden da var han headcoach i basketligaen med et sæt bronzemedaljer som bedste resultat.

Jesper er 42 år, uddannet cand. Scient. i matematik og idræt, og underviser i basketball og talentudvikling på Københavns Universitet.

Jesper skal både lede basketballafdelingen på Ajax København Sportsgymnasium og undervise i matematik og idræt på Københavns åbne Gymnasium.

Jesper kan kontaktes på e-mail jws@kg.dk og telefon +45 61 26 47 31.

Mogens

Linjeleder Mogens Weis

Mogens Weis er linjeleder for håndboldafdelingen. Mogens er ansvarlig for morgentræningen af Team Copenhagen og Team Danmark eleverne i København, samtidig med at han er sportschef i Ajax København på herresiden.

Mogens har en fortid i Dansk Håndbold Forbund som forbundstræner og kommer desuden med 2 års erfaring som håndboldlinjeansvarlig i college-regi fra Stenhus SportsCollege. Mogens har været håndboldtræner i 30 år for alt fra håndboldliga herre til U8 håndboldspillere. Mogens er uddannet diplomtræner og har gennemført ITA.

Mogens er bac.scient. i konkurrencesport og eliteidræt, og er cand.soc. Human Ressource Management.

Udover at være linjeleder i håndbold skal Mogens både lede håndboldafdelingen på Ajax København Sportsgymnasium og undervise i idræt på Københavns åbne Gymnasium.

Mogens kan kontakte på e-mail mow@kg.dk eller tlf. +45 20 63 92 93.