Ansøgning og optagelsesprocedure AKS

Du kan allerede nu sende din ansøgning om optagelse på AKS med start i august 2023 via ansøgningsformularen herunder. Ansøgningsfristen til studiestart i august 2023 er d. 10. februar 2023. Hvis du ikke har mulighed for at overholde fristen, kontakt venligst den relevante linjeleder.

Dit sportslige niveau skal godkendes af AKS, for at du kan optages på AKS. Den sportslige godkendelse vil blive foretaget af AKS-trænerne og -linjelederne i samråd med din nuværende træner, det relevante nationale forbund, Team Danmark og Team Copenhagen., evt. på baggrund af videoer af dig i aktion.

Hvis du sender en ansøgning om optagelse på AKS, behøver du ikke at søge om optagelse på Team Copenhagen. Alle AKS-elever optages automatisk som Team Copenhagen-elever. Hvis du har eller kan få en Team Danmark-godkendelse, er det meget vigtigt du vedhæfter den. En Team Danmark-godkendelse giver os mulighed for at sætte endnu bedre rammer for dig i gymnasiet

Hvis du har spørgsmål til den sportslige del af ansøgningen, kontakt venligst linjelederne eller book et online møde.

Hvis du har spørgsmål til den uddannelsesmæssige del af ansøgningen, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 3646 3350 eller e-mail kg@adm.kg.dk.

Step 1 of 3

Forældre/værger

Skal udfyldes, hvis ansøger er under 18 år.