Ansøgning og optagelsesprocedure AKS

AKS-hjemmesiden er under revidering. Der kan stå forældede/urigtige oplysninger

Du kan allerede nu sende din ansøgning om optagelse på AKS med start i august 2023 via ansøgningsformularen herunder. Ansøgningsfristen til studiestart i august 2023 er d. 10. februar 2023. Hvis du ikke har mulighed for at overholde fristen, kontakt venligst AKS-koordinator Christine Lippert.

Dit sportslige niveau skal godkendes af AKS, for at du kan optages på AKS. Den sportslige godkendelse vil blive foretaget af AKS-trænerne og -linjelederne i samråd med din nuværende træner, det relevante nationale forbund, Team Danmark og Team Copenhagen., evt. på baggrund af videoer af dig i aktion.

Hvis du sender en ansøgning om optagelse på AKS, behøver du ikke at søge om optagelse på Team Copenhagen. Alle AKS-elever optages automatisk som Team Copenhagen-elever. Hvis du har eller kan få en Team Danmark-godkendelse, er det meget vigtigt du vedhæfter den. En Team Danmark-godkendelse giver os mulighed for at sætte endnu bedre rammer for dig i gymnasiet

Hvis du har spørgsmål til den sportslige del af ansøgningen, kontakt venligst AKS-koordinator Christine Lippert eller book et online møde.

Hvis du har spørgsmål til den uddannelsesmæssige del af ansøgningen, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 3646 3350 eller e-mail kg@adm.kg.dk.

Step 1 of 3

Forældre/værger

Skal udfyldes, hvis ansøger er under 18 år.