Ansøgning og optagelsesprocedure

For at blive optaget på Ajax København Sportsgymnasium (AKS), skal du optages på Københavns åbne Gymnasium (KG). Det er derfor vigtigt, at du følger den sædvanlige optagelsesprocedure via Optagelse.dk med frist 1. marts 2020 (for elever til grundforløb/1.g/1.hf fra august 2020).

Vi kan garantere dig en plads på gymnasiet, hvis du bliver optaget på AKS, såfremt alle andre kriterier for optagelse på gymnasiet er opfyldt.

For at blive optaget på AKS, skal du udfylde online-formularen her på siden inden d. 16. februar 2020. Det er vigtigt, at du gør dig umage med at indhente al den information, vi beder om, da dette vil hjælpe os med at kunne fokusere på det sportslige, når vi behandler ansøgningerne.
Ansøgninger modtaget efter d. 16. februar vil også blive behandlet, hvis vi stadig har pladser tilbage på AKS.

Så snart vi kender ansøgerfeltet, vil vi invitere til prøvetræning på AKS i Hafniahallen søndag d. 23. februar 2020. På denne dag vil vores trænere gennemføre et teknisk og et fysisk træningspas med alle ansøgere, og vores linjeledere vil tale med spillere og forældre om mulighederne for optag på AKS.
Er du forhindret i at deltage til prøvetræningen d. 23. februar, kontakt venligst linjelederne.

Senest mandag d. 24. februar vil spillerne få besked, om de er optaget. Senest d. 27. februar skal I bekræfte, at I ønsker pladsen ved at indbetale første rate af gebyret.

Savner du mere information, end du kan finde på denne hjemmeside, eller ønsker du blot at møde ledere og trænere personligt, er du velkommen til at møde op til Åbent Hus-arrangement på Københavns åbne Gymnasium, hvor vi står klar til at tage imod jer og alle jeres spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til ansøgningsformularen, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 3646 3350 eller e-mail kg@adm.kg.dk.

Hvis du har spørgsmål af sportslig karakter, kontakt venligst linjelederne.

Step 1 of 3

Forældre/værger

Skal udfyldes, hvis ansøger er under 18 år.