Forældremøde for 1g, d. 11. dec.

Husk at sætte kryds i kalenderen onsdag d. 11/12, kl. 16:30-, hvor KG afholder forældremøder i det nye 1g-klasser. Til forældremødet viser klassens elever bider af hvad de har arbejdet med i den første tid i studieretningen og på introturen. I vil naturligvis have mulighed for at møde andre forældre og klassens teamlærere. Der vil komme mere info ud på eBoks samt link til tilmelding i løbet af november. Efter forældremødet er der gløgg på lærerværelset, og mulighed for at tale med KGs vejledere og ledelse. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>