KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Udvalg

Du er her

Udvalg på KG
  • KGs bestyrelse
  • 50’erne
  • Klimafolket
  • Brage
  • Musical
  • Ambassadørerne
  • Operation Dagsværk
  • …din idé

På KG synes vi, at alle skal have indflydelse på hvordan deres tid i stx eller hf skal forme sig. Derfor har vi rigtig mange udvalg, du kan være med i.

KGs bestyrelse
Bestyrelsen er KGs øverste ansvarlige myndighed. Det er her alle væsentlige beslutninger om skolens drift godkendes. Bestyrelsen fastlægger skolens overordnede målsætning og strategi for uddannelserne. Bestyrelsen har ansvar for budget og regnskabsgodkendelse, og den er ansvarlig overfor skolens drift, herunder forvaltningen af de statslige tilskud, så de kommer til størst mulig gavn for skolen. To af medlemmer en elever fra elevrådet. Der er møde 4-6 gange om året.

50’erne
Elevrådet, også kaldet 50er'rådet, er elevernes talerør på skolen. Her mødes 2-3 repræsentanter fra hver klasse én gang om måneden for at tale om livet og verden på KG. Elevrådet har en tovholdergruppe, som organiserer det praktiske. Alle skolens elever har mulig for at komme med input til elevrådet. Du er altid velkommen til at snakke med en af elevrådsrepræsentanterne.

Den Grønne Loge
Den Grønne Loge gør noget ved affald, elforbrug, kompost, tænker på vindmøller, laver grønne tage, og tjener en pæn pose penge til klimatiltag på KG ved at sortere pantflasker. Den Grønne Loge sponsorerer også Philomena; en lille pige der bor i Kenya. Alle er velkomne i KGs nok mest arbejdsomme udvalg!

Brage 
Brage er Danmarks ældste festudvalg – siges det.  Brage skaber de bedste fester – ved man. Har du organisatorisk talent, og er du lidt af en festabe, så er Brage lige stedet for dig. 

Musical
Hvert år samles små 100 elever og lærere om at lave årets musical. Nogle gange skriver de historien og manuskript  selv, andre gange lånes der. Hvert år byder på en fantastisk oplevelse! Og der er brug for sangere, skuespillere, scenografer, lys-og lydfolk, PR-crew og instruktør. Du vælger selv – skal du være publikum eller skal du være med? De indledende øvelser går i gang i januar.

Ambassadørerne
Ambassadøreleverne byder dig og andre nye KG'ere velkommen og hjælper dig med at finde dig til rette på KG. Gruppen arrangerer årsfesten og mange af ambassadøreleverne tager med på introturene.

Operation Dagsværk Operation Dagsværk er med til at skabe en bedre verden - både på KG og ude i verden. Din indre OD’er kan komme til udtryk på KG – til gavn for you – me – and –we 

…din idé
Brænder du for noget? Kan du samle et par mennesker, der synes det samme – og vil det gøre noget godt for KG? Så er det bare om at samle energien og komme i gang.

Tilbage til oversigten

 

Nyhedsbreve
Nyhedsbrev maj 2016 tir, 05/03/2016
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale