KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133     36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Til Forældre

Du er her

Der er meget at følge med i!

Der er meget at følge med i, når man er forældre til en elev på Københavns åbne Gymnasium. Men med et par klik, er du godt på vej.

Ludus
Du finder svar på det meste i KG's intranet, Ludus. Via Ludus kan du ved brug af elevens login bl.a. finde dit barns skema, skemaændringer, lektier og studierapporter. Det er også her oplysninger om forældremøde, forældrekonsultationer og den slags kan findes.
Du kan også af og til kaste et blik på månedskalenderen, hvor alle de store begivenheder på KG er slået op.

Kg.dk
På vores hjemmeside, kan du følge med i det meste og jævnligt se nyt fra KG.
Det er også her, hvor du kan skrive dig op til nyhedsbrevet. Dette sendes ud et par gange om året, hvori der fortælles om tiltag, aktiviteter og begivenheder på KG. Her kan du også finde KG-kalenderen, hvor man kan få et overblik over ferier, helligdage og skolearrangementer. 

Hvis du kigger i menupunktet filer, kan du se referater, avisartikler, handleplaner og andre dokumenter om KG. I KGs galleri, kan man finde billeder fra diverse skolearrangementer såsom musicalen, studieture, bilauget, introdage mm.

I forhold til persondataloven har vi på KG selvfølgelig en række forholdsregler, så dit barns persondata behandles på den mest korrekte måde. 
Klik her for at læse mere om orinteringen om behandlingen af personoplysninger på KG

Studieture
Hvert år tager nogle af vores elever ud i verden, så vi kan støtte globaliseringen. Turen arrangeres af de lærere, der skal med, og til en vis grad eleverne. Betalingen foregår i rater via Safeticket. Hvis du vil læse mere om studieturene kan du klikke her

KG på de sociale medier.
Du kan også blive venner med os på Facebook/voresKG. Her kan du blive opdateret med KG, når vi poster både stort og småt. Medieelevernes egen tv-station KG News finder du også på facebook – så får du set verden fra alle vinkler. Du kan desuden også følge med i livet på KG via KGs instagram.

…og du kan også bare ringe til os!
Er der noget du ikke har fået svar på, er du altid velkommen – i hvert fald mellem kl. 8:00 – 15:00 – til at ringe til kontoret på 36 46 33 50.

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale