KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Ny på KG

Du er her

Ny på KG

Vi tror på, at varme velkomster kickstarter fællesskab. Som ny på KG får du lov til at mærke dette allerede fra dag ét. Vi garanterer, at det giver indblik i livet som KG’er. 

Vi ved, det er en stor ting, at begynde i en ny klasse på en ny skole. Derfor gør vi også noget ud af det!  Du møder alle de nye KG'ere og jeres lærere og tutorer første dag. Og det ender altid godt - selvom det er en stor mundfuld. Klassen samles, I laver ting i små grupper, der er fælles underholdning, et par overraskelser. Glæd dig! 

Mandagen efter begynder introforløbet - til fag, til steder, til udvalg, til mennesker - til alt det, der skaber KG. Så kommer førsteklassesfesten, I selv planlægger, derefter idrætsdag (i fuld udklædning, hver klasse sit tema), introfest for hele skolen og introturen, som tutorene planlægger. Og pluselig har du fået de første karakterer og det er blevet jul - og stx'ere skal vælge studieretningen helt fast. Og så er livet som KG'er i gang - og du er måske kommet med i Caféudvalget, i Den Grønne Loge, på løbeholdet, i musicalen eller noget helt vildt, du har fundet på. 

 

 

Nyhedsbreve
Nyhedsbrev maj 2016 tir, 05/03/2016
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale