KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Julies billede
Julie

 

09/20/2013 - 09:52

Vi startede fredag morgen med at spise morgenmad kl. 05.30, hvorefter vi tog af sted mod safari kl. 06.00. Til hele klassen var bestilt seks Land Cruisers, der skulle transportere os under hele turen. Hjemmefra havde eleverne medbragt snacks, da det var uvist, hvor længe turen ville vare. Der opstod allerede et problem, da vi ankom til nationalparken. Jakob, som arbejder fra ADRA Danmark, havde sendt det samlede beløb fra hele klassen, men denne overførsel var ikke gået igennem ifølge det safari-selskab, vi havde valgt at benytte under turen. Til sidst fik vi skrabet penge sammen til alle i klassen, så alle kunne komme med på turen.

Så snart pengene var betalt kørte vi ud mod de bumlende veje og den vilde natur. På vores tur så vi bavianer, giraffer, flodheste, zebraer, antiloper, gnuer og bøfler.

Alle i klassen havde en fantastisk dag på safari, og så var det oven i købet også Olivers fødselsdag. Vi var fuldstændig smurt ind i støv fra top til tå efter vores safaritur, og vi lignede alle sammen et mislykket forsøg på Sidney Lee. Da vi alle var kommet hjem fra safari og havde fået vasket støvet af os, tog vi ud og spiste aftensmad. Vi spiste i forskellige grupper, men mødtes om aftenen til hygge og en enkelt øl – og vi nød en af de sidste aftener sammen. Nogle havde satset og købt den lokale stolthed, en bananøl. Eleverne var dog enige om, at denne øl ikke var pengene værd; ingen kunne klare mere end en enkelt tår af øllen, der dårligt burde omtales som en øl, ifølge eleverne.  Alt i alt en meget begivenhedsrig dag og en overvældende safaritur!

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale